ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

Δραστηριότητες στην Αγία Γαλήνη

Υπάρχουν αρκετές δραστηριότητες για να γεμίσετε τις διακοπές σας με νέες εμπειρίες τις ξένοιαστες μέρες σας στην Αγία Γαλήνη.Υπάρχουν κοντινές παραλίες (Κόκκινος Πύργος, Άγιος Γεώργιος) όπου μπορείτε να τις επισκεφτείτε ακόμα και με τα πόδια απολαμβάνοντας την διαδρομή.Για μικρές αποδράσεις διατίθενται ποδήλατα mountain bike για να ανακαλύψετε μικρούς παράδεισους.

Αξίζει να επισκεφτείτε τον Ζαρό που βρίσκεται στους πρόποδες του Ψηλορείτη αλλά και το δάσος του Ρούβα.Από το λιμάνι της Αγίας Γαλήνης ξεκινούν καραβάκια με προορισμό την Μονή Πρέβελη, το μικρό νησάκι Παξιμάδια, το Φραγκοκάστελο, καθώς και για τα ζαφειρένια νερά του Αγίου Παύλου. Κάθε εβδομάδα οργανώνονται εκδρομές για τους λάτρεις του ψαρέματος στο Λιβυκό Πέλαγος.

Για τους πιο ρομαντικούς δυτικά της Αγία Γαλήνης υπάρχουν μικρές σπηλιές που περιμένουν να τις ανακαλύψετε κάνοντας μια βόλτα με το καραβάκι.Από την Αγία Γαλήνη οργανώνονται από διάφορους φορείς εκδρομές προς την Γόρτυνα, την Αγία Τριάδα, την Φαιστό, το φαράγγι της Σαμαριάς κ.α.

Σας περιμένουμε για αξέχαστες διακοπές.

ΚΡΙΤΙΚΕΣ / ΣΧΟΛΙΑ