ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΣΤΟΧΟΣ

Από το 1979 παρέχουμε την δυνατότητα στους επισκέπτες μας να απολαύσουν την γαλήνια θάλασσα της περιοχής, την ξεγνοιασιά των διακοπών και την ευχαρίστηση του κάλου φαγητού κάνοντας το χρόνο να σταματάει εδώ… στην Αγία Γαλήνη.

Το ξενοδοχείο, χαρακτηρίζεται από το οικογενειακό περιβάλλον και την ιδιαιτερότητα της περιοχής, κάτι που θα το διαπιστώσετε αμέσως μόλις μας επισκεφτείτε.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ

Stochos Rooms, Studios, Apartments

Υπέροχα Studios & Deluxe suites

Στο ξενοδοχείο ΣΤΟΧΟΣ θα απολαύσετε την απέραντη θέα στο Νότιο Κρητικό πέλαγος μαζί με την άνεση και τον εξοπλισμό που διαθέτουν τα (πρόσφατα ανακαινισμένα) στούντιος του κατά τη διάρκεια των διακοπών σας.

Η τοποθεσία των στούντιος ΣΤΟΧΟΣ είναι ιδανική, μόλις δυο βήματα από τη παραλία και λίγα λεπτά με τα πόδια από το κέντρο της Αγίας Γαλήνης μέσα από μια γραφική διαδρομή δίπλα στη θάλασσα.

Stochos Tavern

Καφέ μπροστά από την παραλία που θα σας συνεπάρει!

Ανοίγουμε από τις 08:30 μέχρι τις 19:00 προσφέροντας μικρά γεύματα, χυμούς, cocktails, καφέ και ροφήματα για τους διαμένοντες, καθώς και για τον κάθε επισκεπτη της Αγίας Γαλήνης.

Stochos Rooms, Studios, Apartments

Αγ. Γαλήνη, ένα μέρος που θα λατρέψετε!

Η αμφιθεατρική διάταξη των σπιτιών κάνει την Αγία Γαλήνη ξεχωριστή προσφέροντας υπέροχη θέα προς το λιμάνι και τον κόλπο της Μεσσαράς, ενώ εξίσου εντυπωσιάζει τον επισκέπτη η θέα από το λιμάνι προς το χωριό.

Η γραφική Αγ. Γαλήνη συνδιάζει αρμονικά βουνό και θάλασσα προσφέροντας στον επισκέπτη της, τοπία μοναδικής ομορφίας.

Δραστηριότητες που θα γεμίσουν την μέρα σας!

Οι ξένοιαστες μέρες σας στην Αγία Γαλήνη μπορούν να γίνουν συναρπαστικές μέσα από αρκετές δραστηριότητες που θα γεμίσουν τις διακοπές σας με νεές εμπειρίες. Κάθε εβδομάδα οργανώνονται εκδρομές από διάφορους φορείς σε υπέροχες παραλίες, μαγευτικά τοπία και δάση που αξίζει να επισκευφθείτε.

Υπέροχες παραλίες δίπλα σας!

Όπως είναι γνωστό στη νότια Κρήτη υπάρχουν πολλές μαγικές παραλίες,μια από αυτές είναι και η παραλία της Αγίας Γαλήνης.

Μια υπέροχη παραλία με άμμο, μικρό βοτσαλάκι και καταγάλανα νερά, αλλά δεν είναι μοναδική στη γύρω περιοχή. Υπάρχουν αρκετές παραλίες που αξίζει να επισκευφθείτε.